Fotbollsbiljetter tips & råd inför dina fotbollsresor!

Fotbollsbiljetter till dina fotbollsresor!

När du köper fotbollsbiljetter till dina fotbollsresor bör du tänka på väldigt många saker som gör att du ska känna dig säker både före och under fotbollsresa. Under våra snart 10 år i branschen har vi på BE Resor fått höra så många historier om t ex att folk inte fått sina fotbollsbiljetter av olika anledningar, försenade biljetter som förstör en stor del av fotbollsresan och uppladdningen inför fotbollsmatchen eller att de har tilldelats helt andra biljetter än de har bokat. Det mest skrämmande av detta är att inte bara är utländska företag utan det är väldigt många svenska bolag som faktiskt inte alltid håller vad de lovat.

beresor_logo_png

 

Innan du köper dina fotbollsbiljetter – tänk på detta!

  • Boka inte fotbollsbiljetter från ett utländskt företag. De svenska bolagen är ett säkrare kort, men inte alla tyvärr.
  • Det är olagligt att sälja vidare fotbollsbiljetter i länder som England & Spanien.
  • Boka inte första billigaste fotbollsbiljetten du ser. Jämför med olika bolag.
  • Boka inte med någon ”biljettportal”. Det är väldigt opålitligt och oseriöst.
  • Ta reda på om företaget du köper fotbollsbiljetterna från är Officiella återförsäljare till den klubb du ska se.
  • Ta reda på om dina fotbollsbiljetterna är officiella biljetter, alltså pappersbiljetter – inga säsongskort.
  • Ta reda på var på arenan du kommer att sitta, åtminstone om det är på kortsidan, långsidan, VIP sektion eller liknande.
  • Ta reda på hur du kommer att få dina fotbollsbiljetter. Helst ska du ha dom i handen innan du åker på din fotbollsresa.

 

Officiella biljettagenter – vilka är det?

Många bolag runt om i världen, inklusive svenska bolag, utger sig för att vara officiella biljettagenter till olika fotbollsklubbar. Vi kan försäkra er om att det inte finns så många bolag som är officiella. Det finns heller inget bolag som är officiella agenter till ALLA klubbar men de vill helst att det ska se så ut. Hade det varit så enkelt så hade alla bolag blivit officiella agenter. Vissa klubbar har inga officiella agenter alls. Det är runt ett tiotal bolag som är officiella biljettagenter till olika klubbar så det gäller att ”chansa” på rätt bolag, eller gå igenom punkterna ovan. Vi kan tyvärr inte utge vilka som är det men är du osäker på ett bolag så kan du alltid fråga oss, vi kommer att svara ärligt på det.

 

Digital StillCamera

Digital StillCamera

 

Köp inte fotbollsbiljetter från privatpersoner!

Många som vill jämföra priser på fotbollsbiljetter går gärna in på olika sidor för att få det absolut billigaste priset för sin fotbollsbiljett. Det finns många privatpersoner som säljer vidare sina fotbollsbiljetter. Det är återigen ett osäkert sätt att komma in på arenan, om du ens får dina biljetter. Står det ett annat namn på biljetten eller på kortet så kommer man inte in på arenan, det blir mer och mer kontroll på detta runt om på de europeiska arenorna.

 

Fotbollsbiljetterna gör hela fotbollsresan!

Lyckas du få tag på bra fotbollsbiljetter så kommer din fotbollsresa att vara lyckas. Så är det bara. Att det strular på plats förstör hela upplevelsen och du tänker att du kanske borde betalat lite mer för att slippa problemen. Ta några goda råd och köp inte de billigaste fotbollsbiljetterna, inte heller de dyraste utan försök att hålla dig mittemellan. Återigen, är du osäker på om något bolag är officiella biljettagenter kan du fråga oss, vi kommer att svara ärligt.

 

Viktiga länkar att läsa innan du bokar dina fotbollsbiljetter!

Tips om fotbollsbiljetter till England – Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Tottenham mfl
Biljetter till Manchester United – Tips för fotbollsresan!
Tips om fotbollsbiljetter till FC Barcelona


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *