Tips om fotbollsbiljetter till England – Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Tottenham mfl

Wembley Stadium 5

Tips om fotbollsbiljetter till Premier League & England

I det här inlägget vill vi ge dig tips och råd om fotbollsbiljetter till Premier League lagen i England. Du kommer att få olika alternativ av kategorier du kan köpa till Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham, Crystal Palace, Everton, West Ham & Newcastle. Ska du köpa fotbollsbiljetter till något av de här Premier League lagen så kommer du ha mer ”kött på benen” efter att du har läst detta. Här kommer vi att hissa och dissa biljetter till alla lag och dessutom matchbiljetter och sittplatser som du ska hålla dig från. Många kategorier som finns på marknaden är totalt olagligt i England. Med tanke på BE Resor är Officiell biljettagent till Arsenal, Chelsea, Manchester United & Liverpool kan du känna dig säker när du bokar dina matchbiljetter via oss. Till de övriga lagen köper vi biljetterna direkt via klubben som gör att slipper mellanhänder och kan därmed sänka biljettpriset. De flesta av våra fotbollsbiljetter skickas hem till dig långt innan du åker iväg på din fotbollsresa. Du kan se våra priser direkt på hemsidan www.beresor.se

 

Tips om fotbollsbiljetter till Arsenal

När du köper fotbollsresor eller fotbollsbiljetter till Arsenal ska du vara säker på att du får pappersbiljetter och inte säsongsbiljetter. Köper du pappersbiljetter är du på den säkra sidan men köper du säsongsbiljetter kommer du med stor sannolikhet att få problem vid insläpp. Säsongsbiljetter är plast-kort som det står ett namn på och heter du inte så som det står på plast-kortet kommer du att nekas inträde. Arsenal har t ex inga fotbollsbiljetter till allmänheten på långsidan, köper du biljetter på långsidan är de säsongsbiljetter. Vi på BE Resor har inga säsongsbiljetter eller plast-kort utan vi jobbar bara med officiella matchbiljetter direkt från klubben där alla är pappersbiljetter. Våra fotbollsbiljetter till Arsenal på Emirates Stadium finns på Club Level sektionen och skickas alltid hem till dig i god tid innan matchdag. Tillsammans med Club Level biljetterna ingår även inträde på en rundtur på arenan, inträde på Arsenal Museum, matchprogram, öl/vin mm. Bilden enligt nedan är tagen från våra Club Level platser.

 

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Tips om fotbollsbiljetter till Chelsea

Har du köpt fotbollsresor eller fotbollsbiljetter till Chelsea innan så vet du säkert att det är stor skillnad på de olika kategorierna. De bästa matchbiljetterna till Chelsea på Stamford Bridge är placerade på långsidan och till de bästa sittplatserna ingår det mat och Hospitality av något slag. Enligt Chelsea finns det inga officiella biljetter på kortsidan till allmänheten så det innebär att om du köper biljetter på kortsidan är den köpt på ett olagligt sätt. Chelsea & Premier League ser väldigt seriöst på sådana ”svarta marknaden biljetter”. De har i många år velat få bort sådana matchbiljetter och försöker man komma in med dom blir man bötfälld. Kort fattat är alltså om du ska köpa fotbollsbiljetter till Chelsea på Stamford Bridge ska du hålla dig från biljetter på kortsidan och biljetter som inte är pappersbiljetter. Helst av allt ska du köpa matchbiljetter med Hospitality med mat eller liknande. Vissa Hospitality biljetter ser du på BE Resor.

 

Tips om fotbollsbiljetter till Liverpool

Det är inte lätt att få tag på fotbollsbiljetter till Liverpools hemmamatcher på Anfield. Match in och match ut är det slutsålt till varje stol, oavsett storleken på matchen. Liverpool är staden med flest gatuförsäljare av matchbiljetter men de flesta är tyvärr ogiltiga, falska eller stulna biljetter som har blivit avregistrerade. Ska du köpa fotbollsbiljetter till Liverpools hemmamatcher så är ett tips att inte köpa det på gatan utan köp biljetterna från en biljettleverantör, helst från Sverige som du kan kontakta ifall att något strular. Även i Liverpool är det inget bra alternativ att köpa säsongsbiljetter, utan köp pappersbiljetter, helst Hospitality så slipper du problem. Till alla Liverpoolbiljetter med Hospitality ingår det mat antingen före eller efter match och bokar du med BE Resor skickas fotbollsbiljetterna hem till dig i god tid innan matchdag. Är du intresserad av att sitta på The Kop bör du vara ute i god tid då är väldigt få platser till just The Kop.

 

Tips om fotbollsbiljetter till Manchester United

Det är inte lätt att veta vilka fotbollsbiljetter till Manchester United man ska köpa. Old Trafford har så många olika sektioner och kategorier att man blir förvirrad, om man inte har varit där alltså. Första gången jag var där satt jag på högt upp på långsidan men sikten var inte den jag önskade. Det blev lite för högt upp. Nästa gång satt jag ovanför hörnflaggan på en sektion som heter Quadrant och det var betydligt bättre. Man hamnar inte högst upp och inte heller längst ner så sikten var bra tycker jag. Dessutom fick man matchprogram samt tillträde till restaurang före matchen och i halvtid. Quadrant är enligt mig dom mest prisvärda matchbiljetterna man kan köpa till Manchester Uniteds hemmamatcher. Om man lyxa till det lite kan man uppgradera sina fotbollsbiljetter till Salford Suite som enligt mig är dom absolut bästa biljetterna på Old Trafford. Sittplatserna är precis i mitten på långsidan, bättre platser än så här får man leta efter men priserna brukar vara skyhöga tyvärr. Du kan se alla priser på fotbollsresor & fotbollsbiljetter till Manchester United på vår hemsida. Bilden nedan är tagen från Quadrant.

 

Tips om fotbollsbiljetter till Manchester City

Sedan man började storsatsa har det blivit väldigt svårt att få tag på fotbollsbiljetter till Manchester Citys hemmamatcher på Etihad Stadium. Man kanske inte tänker på det här men Etihad Stadium är en av Englands största fotbollsarenor med en kapacitet på 60.000 åskådare. Ska du köpa fotbollsbiljetter till Manchester City så ska du veta att alla står upp på kortsidan trots att de har en sittplats. Har du inget emot det så är det en häftig känsla men vill du hellre sitta och sitta ner på fotbollsmatchen så bör du välja matchbiljetter på långsidan. De brukar ligga lite dyrare i pris men är ett mycket bättre alternativ. Undvik att köpa säsongsbiljetter, försäkra dig om att det är pappersbiljetter när du köper fotbollsbiljetterna. Med oss på BE Resor får du alltid pappersbiljetter.

 

Tips om fotbollsbiljetter till Tottenham

Ska du köpa fotbollsbiljetter till Tottenham bör du vara ute i riktigt god tid. Med tanke på att medlemmarna som äger sina platser på White Hart Lane utgör ca 95% av arenans kapacitet finns det inte mycket kvar till allmänheten tyvärr. Det finns ett fåtal biljetter på kortsidan men de flesta är på långsidan med eller utan Hospitality. Tottenham har haft stora problem med att många av deras biljetter säljs på svarta marknaden och det är självaste medlemmarna eller säsongskorts-innehavare som säljer dom. Oftast är det säsongsbiljetter, alltså plast-kort och köper du sådana biljetter kommer du inte komma in på arenan med tanke på att du inte heter så som det står på kortet. Vill du vara på den säkra sidan när du köper fotbollsbiljetter till Tottenham på White Hart Lane kan du lita på BE Resor. De har inga säsongsbiljetter utan bara pappersbiljetter och många biljetter är dessutom e-tickets som mejlas till dig.

 

Tips om fotbollsbiljetter till Crystal Palace

Crystal Palace hemmaarena heter Selhurst Park är en av Premier Leagues minsta fotbollsarenor med en kapacitet på 26.000 åskådare. Ska du köpa fotbollsbiljetter till Crystal Palace mot något lite mindre lag brukar det inte vara några problem att få tag på biljetter men till de större fotbollsklubbarna får du räkna med att det kan vara slutsålt redan 6 månader innan matchdag. När du bokar dina fotbollsbiljetter med oss på BE Resor har vi ett visst antal matchbiljetter till alla Crystal Palace hemmamatcher men som sagt, de tar snabbt slut med tanke på att det inte finns så många. På Selhurst Park sitter man inte på kortsidan utan man står upp och sjunger fram sitt Crystal Palace. På långsidan är det lite lugnare men räkna med att stämningen är på topp!

 

Tips om fotbollsbiljetter till Everton

Goodison Park är en kompakt fotbollsarena med en kapacitet på 40.200 åskådare. Även till Evertons hemmamatcher är det väldigt svårt att få tag på fotbollsbiljetter med tanke på att medlemmarna äger den större delen av arenan. Vårt samarbete med Everton är bra men det finns inte många biljetter till varje match så vill du vara på den säkra sidan om att få matchbiljetter ska du boka tidigt. Våra fotbollsbiljetter till Evertons hemmamatcher är placerade på kortsidan och långsidan. Du ser priser på fotbollsresor & matchbiljetter på www.beresor.se.

 

Tips om fotbollsbiljetter till West Ham

West Ham är kanske det mest populära laget av de ”mindre” lagen i London. Boleyn Ground eller Upton Park som är det klassiska namnet på arenan tar 35.000 åskådare och är full till alla matcher. Fotbollsbiljetter till West Ham skickas alltid hem till dig i god tid innan du åker på din fotbollsresa till London. De flesta matchbiljetterna som fotbollsklubben erbjuder är på långsidan med tanke på att det bara finns ett fåtal platser att ta del av på kortsidan. Bokar du dina fotbollsbiljetter till West Ham med oss på BE Resor kan vi garantera dig ett stort sällskap tillsammans vilket är väldigt ovanligt. Vi har även fotbollsresor med flyg, hotell & matchbiljetter till alla West Hams hemmamatcher.

 

Tips om fotbollsbiljetter till Newcastle

Hade Newcastle haft sin hemmaarena i London spelat sina hemmamatcher i London så hade dom nog haft 60.000 på alla sina matcher. Utan problem. Med tanke på att Newcastle som stad ligger avsides, i norra England, så tar det väldigt långt tid att komma dit tyvärr. Det går t ex inga direktflyg till Newcastle så många väljer därför att se Newcastle spela på bortplan t ex i London eller i Manchester. Vill du ha fotbollsresor & fotbollsbiljetter till Newcastle på St James Park behöver du bara höra av dig till oss. Vi har biljetter på hela arenan såsom kortsida, långsida samt VIP sektioner med och utan mat. Många av våra fotbollsbiljetter är e-tickets som mejlas till dig innan du åker iväg på din fotbollsresa.

 

 

 

beresor_logo_png

 

 


1 kommentar

  1. Hej
    Undrar hur länge fotbollssäsongen håller på nu på våren. Tittade på Millwall o hittade bara matcher fram till 22/4. Är intresserad av att ha en match att titta på den 13/5 i Londonområdet som ska bli en födelsedagspresent. 🙂
    /Carina

    Reply

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *