F1 resor till Belgien, Italien, Spanien, Monaco mm

F1 resor till Belgien, Italien, Spanien, Monaco mm

Tittar du på Formel 1 i tv-soffan och drömmer dig bort till läktaren? Nu kan du vakna…
Bokar du F1 resor till Belgien, Italien, Spanien, Monaco, Ungern, Abu Dhabi eller något annat lopp innan 31:a augusti tilldelas alla i sällskapet ett presentkort var på 300kr. Vi på BE Resor har ett kontaktnät som gör att vi kan boka upp oss på evenemang som är slutsålda eller fullbokade. När det gäller Formel 1 resor har vi fortfarande några platser kvar med flyg, hotell, F1 biljetter & transfer till utvalda F1 resor. Ett gott råd är att boka så snart som möjligt för att garantera dig en plats till de billigaste priserna. Vill du hellre boka F1 resor för 2016 har vi paket till Spanien & Monaco uppe på hemsidan.

Formel 1 resor med BE Resor

Ska du åka på Formel 1 resor med BE Resor behöver du inte vara orolig för att boka fel platser på arenan eller liknande. Hos oss ser du exakt vad du ser från din läktare. Vi har haft egna fotografer på plats som har tagit bilder från alla läktare som gör att du kan jämföra läktarna direkt på www.beresor.se. Den här tjänsten är vi ensamma om i Skandinavien och självklart väldigt stolta över. BE Resor säljer tusentals Formel 1 resor varje år till olika evenemang runt om i världen. Du kan antingen boka direkt på hemsidan eller så ringer du oss för personlig service.

 
Circuit de Catalunya - Premium agency

Formel 1 biljetter med BE Resor

Ska du boka enbart Formel 1 biljetter kan du göra det direkt på hemsidan. Du får hem F1 biljetterna i brevlådan i god tid innan evenemangsdatum. Vill du läsa lite om de olika sittplatserna kan du se länkarna nedan. Vill du ha information om de olika F1-städerna kan läsa det här. Se nedan.

Tips & råd om F1 biljetter till Spanien – //blogg.beresor.se/tips-rad-om-f1-biljetter-till-spanien/
Tips & råd om F1 biljetter till Ungern – //blogg.beresor.se/tips-rad-om-f1-biljetter-till-ungern/

Reseguide Italiens F1 – //blogg.beresor.se/formel-1-resor-till-italien-monza-guide-for-resan/
Reseguide Spaniens F1 – //blogg.beresor.se/formel-1-resor-till-spanien-barcelona-guide-for-resan/
Reseguide Ungerns F1 – //blogg.beresor.se/guide-for-formel-1-resor-till-ungern-budapest/
Övriga F1 reseguider hittar du här – https://www.beresor.se/reseguider/

 

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *