Boka Formel 1 resa till Spanien 2016 med BE Resor

Formel 1 resa till Spanien med BE Resor

Du kan redan nu boka din Formel 1 resa till Spaniens GP 2016. Loppet går av stapeln 13-16 maj 2016 i Montmelo som ligger ca 2o km utanför Barcelona. En anledning till att boka så här tidigt är att du har möjlighet att välja bland alla läktare på arenan, du får olika alternativ på flygtider, olika alternativ på hotell då det blir väldigt utplockat ju närmare vi kommer till evenemangsdatum. Spaniens GP är en av våra störst-säljande F1 resor och det beror på att vi kan staden & arenan väldigt bra. Dessutom har vi flera bilder från varje läktare så du på enkelt sätt kan ta ett beslut om vilken läktare som passar er bäst. Det här är vi ensamma om i Skandinavien och är självklart väldigt stolta över det. Vill du ha våra åsikter om de olika läktarna kan du läsa om det i vår Tips & råd om F1 biljetter till Spanien.

 

Circuit de Catalunya

Våra F1 resor till Spanien 2016

Har du aldrig åkt med BE Resor på F1 resor till Spanien så är det inte för sent såklart. I våra F1 paket ingår det flyg, hotell, F1 biljetter & transfer till billiga priser. Du kan välja att flyga från de flesta flygplatserna i Sverige samt Oslo, Helsingfors & Köpenhamn. Vad gäller hotell har vi alltid centralt belägna hotell för att underlätta när du vill utforska staden Barcelona. Vill du ha info om vad som finns att göra i Barcelona och även info om loppet kan du läsa vår Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona. Den här guiden har varit väldigt uppskattad av våra tidigare resenärer.

I våra resor är det avresa på fredag och hemresa på måndag så du hinner med att se träning, kval som går på lördagen och tävlingen som går på söndagen. Självklart kan du välja att åka tidigare eller senare för att kunna njuta av staden Barcelona också. Utöver Formel 1 finns det även andra evenemang såsom GP2, GP3, Porsche Mobil 1 Supercup mm som du kan titta på. Det ingår i F1 biljetterna. På plats i Barcelona har vi egna bussar som åker ut till arenan både lördag & söndag, så nu kan du boka dina F1 resor med BE Resor och luta dig tillbaka.

BE Resor är en av väldigt få utvalda agenter

Vi är stolta att vara en av väldigt få utvalda agenter som blivit utsedda till Premium Agency från Circuit de Catalunya. Det har vi blivit för att vi år efter år säljer tusentals F1 resor & F1 biljetter till Spaniens GP. Det här gör att BE Resor köper F1 biljetter utan några mellan och kan därför hålla nere priserna så att fler kan uppleva sin dröm och se ett F1-lopp i Spanien. På www.beresor.se kan du se väldigt mycket information och bilder om våra Formel 1 resor men har du några frågor kan du alltid mejla eller ringa till oss för att få experthjälp.

 

Circuit de Catalunya - Premium agency

 

 


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *