Upp till bevis för Zlatan

Englandsäventyret skulle bli karriärens tuffaste resa. Inledningsvis kunde tvivlarna inte haft mer fel. Zlatan gjorde nämligen mål på löpande band. Nu har dock Ibra gått mållös fyra raka PL-matcher. Det är upp till bevis mot Chelsea.

Alla visste att Zlatans flytt till Manchester skulle bli en utmaning att bita i. Inte nog med att han gick till ett lag som varit på dekis sedan Sir Alex dagar. Zlatan har också blivit äldre och tempot i maxlöpningarna är inte desamma som tidigare. Geniet Ibrahimovic har dock blivit smartare med åren. Han tar maxlöpningar när han behöver det, han hittar ytor bättre och lägger allt mindre tid på konflikter med motspelare.  Frågan är om hans smartness räcker i Premier League, kanske hela världens mest tempofyllda liga. I början verkade det så. Målen trillade in och hyllningarna likaså. Andra visor är det nu.

Efter fyra matcher utan mål är det nu hög tid att visa vad han går för. Matchen att göra det på kunde knappt vara större. Borta mot titelkandidaten Chelsea. Ett möte mot José Mourinhos förra klubb och med en Antonio Conte som efter en trög inledning fått ordning på maskineriet. Hazard ser het ut, Costa är tillbaka i den form han hade innan fjolårets fiaskosäsong och hela Chelsea känns på gång. Återstår att se vad United kan göra mot formstarka Chelsea. 4-1 hemma mot Fenerbahce i torsdags borde ha stärkt ett i övrigt ganska blekt United på sistone.

Vi på BE Resor har paketresor till både Chelsea och Uniteds hemmamatcher. Inramningen på Stamford Bridge i London och Old Trafford i Manchester brukar vara något alldeles extra. Här är några matcher som bara ligger runt hörnet för storklubbarna. Boka i dag för att säkra din plats på arenorna…

 

united

Manchester United:

29 oktober mot Burnley

Lite billigare, lite fler mål antagligen. Hemmamatchen mot Burnley borde vara en enkel historia. I PL finns dock inga enkla matcher. Matchen mot Burnley är ett ypperligt läge för Zlatan att bryta en dyster trend utan mål och fina prestationer. Ett par mål mot bottenlaget hade varit nödvändigt för Zlatans självförtroende.

 

19 november mot Arsenal

Ett hett eller hatmöte mellan två förväntade titelkandidater. Alla vet vad Wenger och Mourinho tycker om varandra, frågan är vad det här mötet kan erbjuda. Blir det en fartfylld målrik historia eller en upprepning på den sega match som stormötet på Anfield mellan Pool och United bjöd oss på?

chelsea_fc-svg

Chelsea

5 november mot Everton

Everton har överraskat så här långt och kan kanske bli årets Leicester i Premier League. Spelarmaterialet är bättre än Leicester-upplagan. Frågan är bara om jämnheten håller i sig under säsongen.

 

26 november mot Tottenham

Londonderby mellan två titelkandidater. Räkna med mycket känslor och ett hiskeligt tempo. Det här är Premier League när det är som bäst, Stamford Bridge lyfter upp ordentligt när det vankas stormöte på arenan och matchen mot Spurs hör verkligen till den kategorin.

 

GLÖM INTE ATT BE RESOR HAR PAKETRESOR TILL MÄNGDER AV PREMIER LEAGUE LAG. ALLA PREMIER LEAGUE-RESOR HITTAR DU GENOM ETT ENKELT KLICK PÅ DEN HÄR TEXTEN. BOKA DIN RESA I DAG MED OSS. DU BLIR INTE BESVIKEN.

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *