Tre lag, tre länder – Vilket är sensommarens hetaste lag?

Säsongen har just börjat men redan har tre lag satt fotbollsavtryck på Europakartan.

Det är inte Manchester City som inledde ligaspelet starkt men som på sistone sett mer mänskliga ut.

Det är heller inte Real Madrid som har gjort många mål men som redan tappat mark i La liga. Detta efter poängtapp mot svaga Sporting Gijon.

Enligt mig är det tre lag som höjt sig över mängden så här långt. Det är tre lag från tre olika länder dessutom. Här är sensommarens 3 hetaste lag enligt mig..

3) PSG

Paris Saint-Germain har 3 raka ligaguld och går mot sitt fjärde i ensamt majestät. Åtminstone är det känslan tidigt in på säsongen. Köpet av Angel Di Maria var lite av en chansning men oj vad fint det köpet har slagit ut. Argentinaren har kanske varit lagets bästa spelare under de första matcherna i ligan. För att inte tala om insatsen mot Malmö FF i Champions League. Den var extraordinär. Med en nygammal Di Maria, en Zlatan som äntligen brutit måltorkan och en Cavani som nu hittat nätet mer frekvent är laget från Paris ett utav höstens hetaste att följa. Detta gör du så klart bäst på plats.

Får Zlatan kröna sin ”sista” säsong i klubben med en Championstriumf rent utav?

Upplev Zlatans framfart genom att boka fotbollsresan till Paris med oss på Beresor. Då får du även se en ängel på plan. Inte illa va!

Zlatan har fått en ängel som radarpartner. Foto: Viasatsport.se

Zlatan har fått en ängel som radarpartner. Foto: Viasatsport.se

2) Barcelona

Har fortsatt där fjolåret slutade. Laget ser oerhört starka ut för tillfället. Med Suárez och Neymar Jr som komplement är de inte lika beroende av Messi längre som även allt oftare intar en mer släpande roll. Xavi har lämnat men under hans sista säsong var han knappt ordinarie och Rakitic har visat att han är rätt man att ta över mittfältsrollen ihop med Iniesta. Lägg då till sparkapitalet i Vidal men inte minst Turan som varit La Ligas bästa spelare de senaste tre säsongerna enligt mig. Bortsett från Ronaldo och Messi förstås. Då förstår ni hur bra Barcelona säsongen 2015/2016 är.  Poängtappet i Rom gör dock att laget hamnar först tvåa på listan över förhöstens hetaste lag.

 

Hyfsat sparkapital finns i Arda Turan. Tillgänglig först 2016. Foto: Skysports.com

Hyfsat sparkapital finns i Arda Turan. Tillgänglig först 2016. Foto: Skysports.com

Camp Nou kommer bjuda på sagolik fotboll under året och det vill du inte missa. Beresor har paketresor till hemmamatcherna. Se till att boka snarast för att garantera att du får en biljett.

1) Bayern München (Lewandowski)

Bayern har inlett säsongen som de brukar. På sex matcher i Bundesliga har de maximala 18 poäng. Lägg då till en målskillnad på +17 och en anfallare i dödlig form. Robert Lewandowski gjorde 5 mål på 9 minuter igår. 5 mål. På nio minuter. Det är så sjukt, det är så sinnessjuk sammanfattade Christopher Kviborg målkalas i Eurosport. Det är svårt att inte hålla med. Den tyska maskinen är höstens lag så här långt. De kryddade sin ligaform med att besegra erkänt hemmastarka Olympiacos med hela 3-0. Ännu ett bevis på lagets storhet. Är Guardiola redo att vinna CL med tyskarna nu?

Ta fotbollsresan till Tyskland med Beresor och upplev fotboll i absolut världsklass!

Guardiolas reaktion efter att Lewandowski gjort sitt femte mål på nio minuter igår. Priceless. Foto: Espndeportes.com

Guardiolas reaktion efter att Lewandowski gjort sitt femte mål på nio minuter igår. Priceless. Foto: Espndeportes.com


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *