(L)Juvliga Juventus testas nu på allvar- BE Resor tar dig till festen

Ifjol stod Juventus för en enastående säsong. Inte nog med att laget tog sin fjärde raka Serie A-titel tillsynes utan några som helst bekymmer. Juventus tog sig även till final i självaste Champions League, det här framför lag som Bayern München och på vägen slog laget ut självaste Real Madrid.

Okej, jag kanske inte ska haussa upp prestationen allt för mycket. Juventus är trots allt Juventus, en klubb med fina traditioner och de saknar inte ekonomiska muskler att bygga ett storlag som utmanar om de ädlaste valörerna även i Europa.

 

Morata blev hjälten mot Real Madrid ifjol. Vem kliver fram i år?

Morata blev hjälten mot Real Madrid ifjol. Vem kliver fram i år?

 

Skillnaden mot giganterna i Spanien, Tyskland och England är dock markant gällande vad som kan och inte kan värvas vilket gjorde prestationen i CL enastående. Jag hävdar trots det magiska fjolåret att årets prestation är nästintill lika imponerande. Laget tappade Pirlo, Tevez och Vidal under sommaren och inledde säsongen katastrofartat. Efter fem matcher hade endast en seger inkasserats och det ryktades om det kanske var dags för Allegri att lämna över tränaransvaret. Vad som hände sedan var däremot andra bullar.

Efter 22 omgångar kan vi nu konstatera att laget tagit 48 poäng i Serie A och delar nu på klubbrekordet som innebär 12 raka segrar, galet!

 

Pogba har varit den stora härföraren under säsongen.

Pogba har varit den stora härföraren under säsongen.

 

Laget är dessutom vidare i Champions League där man trots att ha besegrat Manchester City vid två tillfälle dessvärre bara kom tvåa i gruppen vilket gör att framtiden är oviss. Nu väntar nämligen en mardrömsmatch i CL och tuffa avslutningsmånader i Serie A där laget utmanas på allvar av Napoli.

Under kommande månader får vi svaret hur bra den här Juventusupplagan är. Kan Pogba, Dybala och Marchisios Juventus vara lika bra som upplagan med Tevez, Pirlo och Vidal?

Ja, det är tveksamt men oj vilka matcher som väntar runt hörnet.

Matcher vi på BE Resor kan ta dig till. Vad sägs om följande? (Klicka på matchen för att komma till paketerbjudandet)

Juventus-Inter 27-29/2

Vad som såg ut att vara ett titelmöte för någon månad sedan har nu blivit ett möte mellan två lag i olika världar. Ett Juventus som spelar fotboll på molnen mot ett Inter som har tappat allt laget hade inledningsvis. Ska Inter vara med i kampen om Scudetton är den här matchen oerhört viktig.

Juventus-Palermo 16-18/4

Upplev en match där Juventus ställs mot ett Palermo med två svenskar i storform. Vad kan firma Hiljemark-Quaison göra åt stekheta Juventus. Antagligen blir det spel mot ett mål men vem vet, bollen är rund.

Juventus-Bayern München

Ojojoj, vilket möte. Ska Guardiolas sejour i Bayern bli succé eller fiasko. Åker tyskarna ut redan i åttondelsfinal så lär han inte minnas som en stor mästare av supportrarna i München. Bayern är klara favoriter men Juventus har visat förr vilka kvalitéer som finns i laget.

 

Foto:

Ibtimes.co.uk

Grup14.com

Sportsmole.co.uk

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *