Köp vårt presentkort och lämna julstressen till övriga

Snart är december här och med det kommer dessa måsten. Julpyntet måste fram och julklappar måste inhandlas. Missförstå mig inte. Jag har inget emot julen som sådan. Jag gillar när ljusen tänds, filtarna äntligen får användning och när snön kommer. Julhandlingen kunde man dock vara utan, välj då presentkort på BE Resor i stället. Det är både smidigt och uppskattat!

Året har snart passerat och som vanligt har det gått i en takt som gjort det svårt att hänga med men nu står vi här med cirka två veckor till december. För min del har stressen kring julklappar precis börjat göra sig påmind. Detta ständiga dilemma som borde ses som något annat. Att ge presenter till människor man bryr sig om ska ju vara roligt. Att glädja andra är ju svårtoppat. Trots det hamnar jag här nästan varje år. Vad ska jag köpa till den, vem ska jag köpa det till osv. Kanske är det för att man nu blivit så gammal att man börjat inse att det handlas samma saker varje år och därför vill komma på något nytt och att det därför blir så svårt. Det behöver dock inte vara så svårt.

Om jag kunde  fått bestämma själv hade jag gärna fått ett presentkort på en fotbollsresa varje år. Det hade hjälpt mig på vägen i de drömresemål jag har när det kommer till fotbollsmatcher.

 

Jag drömmer om att se en Champions League-final.

Jag drömmer om att följa ett El Clásico.

Jag drömmer om Milanoderbyt,

Manchesterderbyt.

Att någon gång besöka Westfallenstadion för att uppleva den gula väggen…

 

 Jag drömmer om smått som stort. Dessvärre är ofta priserna för höga och min plånbok säger nej eller åtminstone stopp. Ett presentkort hade gjort drömmen om en fotbollsresa mer levande. Hos BE Resor kan du köpa presentkort direkt på nätet genom att enkelt fylla i ett formulär. Det tar bara några minuter sen kan ditt presentkort vara påväg hem till dig via Posten. Här är några fina matcher att utnyttja presentkortet med från januari och framåt…

Fina matcher under vintern/våren

(KLICKA PÅ MATCH FÖR ATT KOMMA TILL PAKETET)

 

Manchester City-Manchester United

Visst United känns redan nu avsågat från ligatiteln. Då känner man dock inte Mourinho och definitivt inte Zlatan. Det är två herrar som aldrig ger upp och som ser sig själva som vinnare. Kan de vända på situationen för tillfället där laget redan är 8 poäng efter toppen? Nja det känns långsökt men kanske kan det gå. Matchen mot City på Etihad kommer bli mäktig oavsett. Manchesterderbyt är bland de hetaste i europeisk toppfotboll.

Bayern- Dortmund

RB Leipzig har blandad sig i toppstriden på allvar den här säsongen. I slutändan så tror jag dock att det hela kommer att handla om Bayern och Dortmund som så många gånger förr. I går vann nämligen Dortmund över rivalen Bayern vilket tog laget närmare toppen. Matchen mellan Bayern och Dortmund är alltid temporikt och atmosfären på läktaren brukar vara magisk. Boka nu!

 

Juventus-Inter

Inte ett derby men så nära ett derby det kan bli. I Italien kallas det nämligen ett derby (Derby´d Italia). Matcherna mellan Juventus och Inter brukar alltid hetta till lite extra såväl på plan som på läktarhåll.

 

Real Madrid-Barcelona

Säsongen har precis inletts men redan nu har Real fått ett litet försprång. Barcelona har vunnit ligan två år på raken, nu är frågan om Real är redo att lyfta pokalen efter många års titeltorka på ligafronten. Ska det bli en ligatitel krävs nog en seger i matchen på Santiago Bernabéu under våren.

ALLA MATCHER (KLICKA PÅ TEXTEN)

KÖP PRESENTKORT, KLICKA HÄR FÖR ATT SKRIVA PÅ FORMULÄR

BE Resor Logotype


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *