Håll i hatten, stormatcher runt hörnet!

Ännu en landslagssamling är över för den här gången och den här gången var det inte A-landslagets insatser som etsar sig fast i minnet. Snarare var det U-21 och deras bragd på Örjans Vall. På andra sidan väntade nämligen Frankrike, ett lag som vann U-20 VM så sent som för ett år sedan och som hade 2-0 att gå på inför avgörande den returen i Sverige,  avgjort?

Paul Pogba, MVP under U-20 VM 2013, spelade inte igår mot Sverige!

Paul Pogba, MVP under U-20 VM 2013, spelade inte igår mot Sverige!

Ja, visst skulle det mycket till men Lewicki, Guidetti och framför allt Kiese Thelin ville annat. Isaac Kiese Thelin, killen som inte ens var helt ordinarie i IFK Norrköping har haft en ursäkta uttrycket ”sjuhelvetes” utvecklingskurva under det senaste halvåret i nya klubblaget Malmö FF och landslaget. Han började direkt med målskyttet i Malmö FF och har ihop med Rosenberg bildat en fruktad duo över hela Europa, sen kommer han till landslaget och visar att han klarar sig utan Super-Mackan också.  Kiese Thelin beskrevs igår som en spelare likt Elmander men som kan avsluta också av Martin Åslund. Elmander enorma löpkapacitet är förvisso en god egenskap men Kiese Thelins targetspel är betydligt bättre, spänsten betydligt bättre och avslutningarna håller för närvarande världsklass, två nya mål igår. Frågan är var det här ska landa, oerhört intressant att följa detta och vad MFF väljer, anbud lär strömma in…

En av många hjältar, Isaac Kiese Thelin

En av många hjältar, Isaac Kiese Thelin

I övrigt bjöd EM-kvalveckan på flera smällkarameller.  Vad sägs om Polens vinst mot Tyskland. Tysklands oväntade poängtapp hemma mot Irland eller värst av allt, Islands 2-0 mot VM-trean Holland och den bisarra målskillnaden på 8-0 efter tre matcher. Lars Lagerbäck, snart har du en staty i Reykjavik var så säker!

Landslagen i all ära, nu drar äntligen ligorna igång på nytt och stormatcherna radar nu upp sig en efter en, se till att boka din fotbollsresa med BE resor redan idag, här är ett axplock av godiset som väntar…

Tidigare mästarklubben i England mot den spanska jätten Real Madrid med en stekhet Ronaldo i laget. Bara matchen i matchen mellan Balotelli och Ronaldo kan vara värt sin slant. Plussa på 20 spelare till och CL-melodin på Anfield Road, mamma mia! 22 oktober, Liverpool-Real Madrid!

Toppmatchernas toppmatch, det blir inte större än när dessa två giganter drabbas samman. Lägg då till att vi har James, Bale, Ronaldo på ena sidan. Neymar Jr, Messi och Suarez på den andra. Herregud! El Clasicó spelas den 25 oktober, Real Madrid-Barcelona. Du bokar din resa med BE Resor för en grym upplevelse!

Returmötet i Champions League gruppspelet, det mellan Real Madrid och Liverpool på Santiago Bernabeu lär bli lika trevligt som på Anfield Road. Lär sannerligen locka över 80 000 till arenan vilket genererar en magisk stämning i den spanska huvudstaden Madrid. Fotbollsbiljetter till Real Madrid – Liverpool den 4 November beställer du självklart hos oss på BE Resor.

Italiens charmigaste lag mot den tyska maskinen Bayern. Det kommer bli känslor, det kommer bli tifosi, det kommer bli en laddad Totti och ett Roma som kommer offra allt för tre poäng, detta vill du inte missa. Matchen ska helst upplevas i Italien enligt mig men missar du den får du se returen i München istället!

Roma-Bayern München, 21 oktober

Bayern München-Roma, 5 november

Premier League-fotbollen bjuder även den på godis framöver, vad sägs om Manchester United-Chelsea på Old Trafford i slutet av oktober. Derbyt Manchester City-Manchester United i början av november eller det heta mötet mellan Arsenal och Manchester United i slutet av november..

Zlatan mot comeback, han har varit borta ett tag nu och lär missa även helgens match men sen kommer han beträda mattan på nytt. Se till att boka fotbollsresa till PSG med BE Resor så får du kvalité för pengarna!

Vad var det jag sa, håll hårt i hatten för nu drar Europas toppligor igång på nytt och Champions League närmar sig allt mer avgörande omgångar, kan Malmö skrälla, ska Liverpool ta sig förbi gruppspelet, vinner Real Madrid som första lag titeln på nytt, många frågor och få svar än. Gör det ända rätta och upplev magin på plats med en fotbollsresa med BE Resor. Det är ett beslut som du inte kommer att ångra!

 


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *