Fotbollstittande, inte bara en hobby utan en livsstil!

Champions League, Europa League, Premier League, Serie A, La liga, Bundesliga, Ligue 1, Landslaget. Missade jag något, ja just det, Allsvenskan, Superettan och de underbara lokala fighterna. Ni hör, fotbollstittande är inte bara en hobby, ska man gotta sig i allt är det mer utav en livsstil. Beresor är din väg att uppleva magin hos den sport som förtrollat en hel värld, fotbollen. Vi tar dig till skådeplatserna, till de största arenorna med den mäktigaste atmosfären och vårt mål är att ge er alla en sagolika upplevelse. För oss som upplevt stämningen på ett kokande San Siro, ett euforiskt Signal Iduna Park eller bara upplevt en blick över Camp Nou vet att det är värt varenda korvöre. När säsongen nu satt sig känns det ännu mer lämpligt att ta sig i kragen och dra ut på en fotbollsresa i Europa. Tänkte skicka upp lite trevliga matcher som stundar i diverse ligor, sedan är det upp till gemene man att hitta sin favoritskådeplats att uppleva fotboll live. Vi börjar med det bästa, Champions League..

Roma-Manchester City, 10 december 20:45

Med Bayern som klara gruppvinnare talar mycket för att sista omgångens match mellan Roma och Manchester City kommer bli helt avgörande. Stadio Olimpico som under Serie A stundtals kan stå halvtomt är under Champions League-kvällar något helt annat och jag kan lova er en sagolik atmosfär om ni väljer Rom i december!

Arsenal-Dortmund, 26 november 20:45

Två lag som inte kan backa hem möter varandra på Englands mest moderna arena Emirates Stadium. Dortmund är i stort sett klara gruppvinnare medan Arsenal ser ut att gå mot andraplatsen. Oavsett vad kommer denna match att bjuda på fantastisk show i form av en galen bortasektion, elektrisk stämning och förhoppningsvis ett hiskeligt tempo, kan knappt vänta!

Barcelona-PSG, 10 december 20:45

Kampen om gruppsegern och en lättare lottning till åttondelsfinalen är det som väntar på Camp Nou. Antagligen hittar vi en skadefri Zlatan tillbaka i Paris mot sitt gamla lag Barcelona med Messi, Neymar Jr och Suarez. Behöver jag säga mer?

Champions League med Beresor

Champions League med Beresor

Premier League:

Arsenal-Manchester United 22 november

Två storlag som drabbar samman, ett stabilt topplag mot United som vajar fram och tillbaka. Intressant att se åt vilken riktning det till slut bär av Van Gaals bygge..

Premier League med Beresor

Premier League med Beresor

La liga:

Barcelona-Sevilla, 22 november

Sevilla har klarat sig bra utan kroaten Ivan Rakitic som gick till Barca. Nu möter han sitt gamla lag, hur ska det sluta?

Barcelona-Espanyol, 7 december

Derby i Cataluña och även om skillnaden lagen emellan är monumental så är trots allt ett derby något extra!

Serie A:

Juventus-Torino 30 november

Derby i Turin, Pontus Jansson har fått allt mer förtroende i Torino och nu möter de ligakungen från samma stad. Kommer bli en sprakande match på många sätt. Kan Torino stå upp tro?

Milan-Inter, datum oklart

Galen match alldeles oavsett ligaposition, när det är derby i Milano så är stämningen något som måste upplevas där på plats!

Serie A med Beresor

Serie A med Beresor

Ligue 1:

PSG-Nice 29 november

Zlatan vs Hult, svenskmöte i Paris kan bli spännande att följa på plats!

Ligue 1 med Beresor

Ligue 1 med Beresor

Bundesliga:

Dortmund-Hoffenheim 5 december

Kris vs Succé, Dortmund har underpresterat enormt under säsongens ligaspel, Hoffenheim har gått motsatt väg och imponerat storligen. Hur slutar matchen på Signal Iduna Park i Dortmund?

Bayern München-Bayer Leverkusen 6 december

Toppmöte med endast en utgång, Bayern seger? Var inte så säker på det, Leverkusen ser ut som en riktig utmanare denna säsong och denna match kan bli riktigt het!

Bundesliga med Beresor

Bundesliga med Beresor

Hitta din match och boka din resa hos oss på Beresor för bästa upplevelsen på plats där det händer!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *