Fotbollsresa till England, om tomten får bestämma!

Tomten älskar att åka på fotbollsresa till England. Planerar du för julklappar är det här ett riktigt bra alternativ nu när Premier League börjat ta sig på allvar. Man kan redan nu börjar skymta vilka lag som kommer att tillhöra toppen respektive botten men så finns det även de lagen som studsar upp och ner i tabellen omgång efter omgång. Premier League känns i år mer oviss än på många år då det egentligen bara är Chelsea som övertygat storligen av de på förhand tippade storlagen. Manchester City tog i och med derbyvinsten idag ett kliv uppåt och visade att de kommer att vara med i toppen hela vägen även i år. Arsenal med chilenaren Alexis Sánchez i galen form verkar också vara ett lag som kan utmana om titeln. Den chilenska ytterspringaren har radat upp poäng under sin korta sejour i Arsenal och under de senaste 12 matcherna har han gjort osannolika 10 mål och två assist, vilken spelare!

Studerar man tabellen efter att ha gått igenom dessa tre lag som jag håller som titelkandidater finns det däremot en mängd intressanta frågor att ställa sig efter de 10 inledande omgångarna..

Tottenham Hotspurs vann sent mot Aston Villa men blir även den här säsongen ett misslyckande?

Liverpools formsvacka, när slutar den?

Kommer Van Gaal ta Manchester United till Champions League-platsen?

Hur länge kan Southampton tillhöra toppen av Premier League?

Kan Everton komma tillbaka efter den tunga säsongsstarten?

Queens Park Rangers, blir det bara ett tillfälligt besök i Premier League?

Van Gaal siktar mot en CL-plats, kan han lyckas?

Van Gaal siktar mot en CL-plats, kan han lyckas?

Många frågor, få svar. Svaren brukar utkristalliseras först efter jul- och nyårshelgen, en period då övriga Europa tar semester medan England gör det direkt motsatta. Jul- och nyårshelgen är nämligen den mest intensiva perioden under säsongen med matcher bara ett fåtal dagar efter varandra i ligan. En tuff tid för spelarna men en sagolik tid för oss fotbollsälskare som inte kan få nog av denna sport…

Vad passar bättre än att ta julen till England, följa Kalle Anka på SVT Play och dagarna efter följa Premier League live på arenor av världsklass. Det lockar åtminstone mig och älskar du fotboll bör det även locka dig. Beresor har fotbollsresorna till England under julhelgen, matchschemat är så pass intensivt att du inte bara kan bevittna en match utan kanske två, tre under din Englandsvistelse. Kolla bara in dessa härliga matcher som du kan boka via oss på BE Resor:

26 december:

Chelsea-West Ham

Man Utd- Newcastle

Arsenal- QPR

28 december:

Tottenham- Man Utd

West Ham- Arsenal

Man City- Burnley

29 december:

Liverpool- Swansea

1 januari:

Tottenham- Chelsea

Fotbollsresa till England, om tomten själv får välja!

Boxing Day, 26 december. Fantastiska fans, eller är det tomten vi ser?

Boxing Day, 26 december. Fantastiska fans, eller är det tomten vi ser?


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *