Fotbollsresa i kärlekens tecken, dra till Pariz och se PZG!

Så var han då tillbaka igen, mannen, myten och den svenska fotbollslegenden Zlatan Ibrahimovic. Han fick 30 minuter i franska Le Classique då Paris Saint Germain visade att de inte tänker låta Marseille knycka ligapokalen i år heller. Segern skrevs tillslut till 2-0 efter att Lucas Moura och Edinson Cavani gjort ett mål vardera. Vår svenske stjärna var med i uppbyggnaden av det avgörande 2-0 målet i andra halvlek och stod för ett godkänt inhopp med tanke på att han varit utan fotboll under 2 månaders tid. Bara att hoppas att säsongens inledande skadebekymmer inte kommer fortsätta att störa Zlatan när nu så väl liga som europaspelet börjar hetta till på allvar. Tänk bara ett halvår framåt, ett soldränkt Paris med en stekhet Zlatan Ibrahimovic in action på ett om möjligt ännu hetare Parc d Prince. Paris Saint Germains satsning mot toppen måste snart ge effekt även i Europa annars tror jag att ägarna från Qatar börjar resonera annorlunda och är det något år de skall vara med och slåss om Champions League-bucklan så är det väl i år. I konkurrens med Real Madrid, Barcelona, Bayern München och Chelsea finns laget åtminstone med i diskussionerna vilket känns härligt med tanke på Zlatans dröm. Drömmen om att en dag lyfta ”den där jävla Champions” pokalen en gång för alla. Se till att boka fotbollsresan till kärlekens stad Paris för att visa din kärlek till Sveriges största fotbollsspelare och profil Zlatan Ibrahimovic. Du bjuds inte bara på högklassig fotboll, även vackra miljöer, en mäktig arena och shoppingstråk av världsklassmått. Paris är en stad för alla kort och gott och med BE Resor får du såväl fina platser på arenan som en trevlig hotellvistelse i vackra Paris, inget att tveka på med andra ord!

Zlatan tillbaka från den långvariga skadan

Zlatan tillbaka från den långvariga skadan

Tillbaka i landslaget var han också denna Zlatan och som vanligt när han är med på plan så hittade han också nätet. När Sverige gjorde 1-0 efter bara 10 minuter kändes det som om Montenegro skulle bli en lätt nöt att knäcka men så blev det dessvärre inte. Trots att Sverige totalt sett skapade mer målchanser än Jovetić och övriga hemmaspelare så fick Montenegro ändå sista ordet då man utdelades en mycket tveksamt dömd straff som förvaltades av stjärnan Stevan Jovetić. Resultatet gör att Sverige fortsatt står på ynka två segrar under hela 2014, detta mot länderna Estland och Liechtenstein, ingen vidare prestation med andra ord. Motståndet har dock varit högklassigt vilket försvarar den usla noteringen något, Sverige är dock inte bättre för tillfället men jag hoppas mycket på nästa generation som nu börjat forma sig  landslaget. John Guidetti, Kiese Thelin, Forsberg, Helander, Jansson och Nabil Bahoui känns alla spännande i ett framtidsperspektiv. På tisdag väntar nu Frankrike i en träningslandskamp, den avstår jag och väljer att redan nu fokusera på helgens klubblagsfotboll istället.

Passa på att boka din fotbollsresa inför jul och nyår så snart som möjligt innan biljetterna är slut, det är många som vill uppleva klubblagsfotboll i världsklass ute i Europa. Själv är jag inne på en resa till England och Premier League men såväl Serie A, Bundesliga, La Liga och Ligue 1 har sin charm, vad väljer du?

Europa ligger där ute och väntar på dig, vi på BE Resor tar dig på fotbollsresan du drömmer om för ett rimligt pris, skicka bara en förfrågan så gör vi grovjobbet. Schysst va!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *