Formel 1 resa till Ungern 2016

Formel 1 resa till Ungern 2016 med BE Resor

Du kan redan nu boka en Formel 1 resa till Ungern 2016 med BE Resor. Tävlingen körs i augusti månad och vi har F1 resor 5-8 aug med flyg, hotell & F1 biljetter till billiga priser. Självklart kan du lägga till för fler nätter, det är det värt i den här underbara staden. Är du precis hemkommen från vackra Budapest kan du redan nu planera för nästa års tävling & resa. Vi kommer i princip att ha samma upplägg på våra F1 paket som vi hade i år med flyg, hotell, F1 biljetter & transfer. Vill du ha det billigaste alternativet ska du boka så tidigt som möjligt. Vill du ha tips & råd om F1 biljetter Ungerns GP så har vi listat ut alla läktare och skrivit vad vi tycker om dom.

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

F1 i Ungern erbjuder det mesta!

F1 i Ungern är ett riktigt bra alternativ för de flesta. Budapest, som är den stad man bor i, erbjuder inte bara Formel 1 utan väldigt mycket utöver det. Vill du ha info om Budapest som stad, sevärdheter, restauranger, nattlivet & F1 banan Hungaroring mm så har vi skapat en liten guide för det. Med tanke på att vi har varit i Budapest ett tiotal gånger har vi bra koll på var man ska röra sig, äta, festa, bada eller besöka. På Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest kan du läsa det mesta du behöver veta om Budapest och Ungerns GP. Den har varit väldigt uppskattad av våra tidigare resenärer.

 

Ungerns GP bild
Skillnaden på våra F1 resor till Ungern

De olika F1 resorna vi har sålt genom åren är 3 alternativ som beskrivs enligt nedan. De innehåller såklart olika och priset skiljer sig beroende på vad som ingår i paketen. Lyxpaketet som är vår mest älskade F1 resa till Ungern är även det bästa alternativet om man jämför dom 3 olika F1 resorna. Vi har våra egna bussar på plats som vi erbjuder till Silverpaketet & Lyxpaketet. Dessutom har vi reseledare med på bussarna som håller ställningarna under resans gång. Bussarna åker ut till arenan morgonen och sedan hemgång på eftermiddagen både på lördag & söndag.

Grundpaket: Flyg, 3 nätter på 3* centralt hotell, frukost & F1 biljett ståplatsbiljett söndag
Silverpaket: Flyg, 3 nätter på 3* centralt hotell, frukost, F1 biljett sittplats fre – sön & transfer t/r arenan lör & sön
Lyxpaket: Flyg, 3 nätter på 5* Boscolo Hotel, frukost, F1 biljett Red Bull sittplats fre – sön, samtliga transfers & reseledare

 

Hungaroring – F1 arenan som är älskad av alla

Hungaroring är verkligen F1 arenan som är älskad av förare, stall, publik – alla egentligen. Den ligger väldigt nära Budapest vilket gör att man inte slösar ”dö-tid” på bussen, det är i princip alltid fint väder som gör att stallen inte behöver tänka på regndäck på samma sätt som det är på andra F1 arenor. Dessutom är det en väldigt rolig bana som älskas av förarna. Vilken kategori av F1 biljetter du än väljer har du inte långt till mat eller dryck av olika slag.
Boka din F1 resa till Ungern med BE Resor så kan du luta dig tillbaka och bara njuta. På hemsidan har vi väldigt mycket information, men saknar du något kan du alltid mejla eller ringa till oss så hjälper vi till. Har du svårt att bestämma vilket F1 paket som passar er bäst eller vilka platser ni ska välja så är vi expert på det området.

 

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *