Fem heta matcher under våren du bara måste se

Vintern är här men som vi alla vet så ligger våren och sommaren framför oss. Med det kommer också en rad fotbollsmatcher i absoluta världsklass. Vi har här listat fem matcher som kittlar lite extra. Självklart har BE Resor paketresor till samtliga av dessa fem.

5) Manchester United-Chelsea 15 april

Det är fyra månader dit, redan nu känns dock mötet mellan United och Chelsea som en titelmatch. Chelsea har förvisso ryckt åt sig en rejäl ledning i PL men svackan lär komma förr eller senare. Vore sagolikt om det inte skiljde mer än 6 poäng inför stormötet på Old Trafford. Kan bli en riktig nagelbitare.

4) Real Madrid-Barcelona 23 april

Det är längesedan Real Madrid vann La Liga nu. Titeltorkan sträcker sig tillbaka till säsongen 2011-2012 vilket är snudd på osannolikt sett till vilka spelare som finns i klubben. Nu känns dock som att torkan kan vara ett minne blott. Real har tagit ett grepp om titeln och har Barcelona på hemmaplan kvar. Räkna med en absolut avgörande match på Santiago Bernabeú mellan de spanska giganterna. Svårslagen upplevelse!

3) Juventus-Milan 12 mars

Milan är på väg tillbaka till sitt gamla jag. För några veckor sedan tog laget hem Copa Italia efter att ha besegrat just Juventus efter straffläggning. Den 12 mars är det dags igen, då handlar det om Serie A. Här känns titelstriden nästan avgjort redan nu då Juve har skaffat sig ett fyrapoängs avstånd ner till närmaste konkurrent. Räkna ändå med ett hungrigt Juve som vill visa Milan att de två senaste förlusterna mot laget bara varit en tillfällighet.

2) Bayern München-Dortmund 8 april

En försmak av Champions League-finalen. Enligt mig kan det mycket väl bli så att vi får se tyskarna göra upp där, högstanivån är där, frågan är om jämnheten finns där för att lyckas med det. Oavsett så är mötet mellan Bayern och Borussia i klass med vilket stormöte som helst ute i Europa. Helt klart ett möte att boka in i kalendern redan i dag.

1) Chelsea-Sunderland 21 maj

Efter floppen i fjol har italienaren Antonio Conte vänt Chelsea till ett vinnarlag på nytt och som han har gjort det. Londonlaget har skaffat sig ett försprång på hela fem poäng med en match mindre spelad. Premier League lär leva hela vägen in på målsnöret och därför vill vi redan nu tipsa om avslutningsomgången då allt ska avgöras. Där ställs Chelsea mot Sunderland. Ett möte som låter enkelt på pappret men då ska man veta att S´land kan vara högst involverat i en nedflyttningsstrid också vilket hettar upp mötet ytterligare. Helt klart något att se fram emot.

Här hittar ni några övriga evenemang som kittlar inom snar framtid:

Zlatans framfart i United

Följ firma Özil och Sanchez på Emirates Stadium

Champions League- åttondelsfinaler

Europa League med Zlatan

Alla paketresor till Premier League

Alla paketresor till La Liga

Alla paketresor till Serie A

Alla paketresor till Bundesliga

Alla paketresor till Ligue 1

Ett härligt utbud är det att kika igenom. Är du ändå osäker på vilken match du ska välja, ta då kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta just ditt ultimata resmål. Just i år hade jag valt att satsa på United (Zlatans sista år i rampljuset?), Dortmund (vilket talangfullt lag!) eller Chelsea (när ska vinstraden stanna?)

 

beresor_logo_png

 


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *