Extra kul med fotboll i jul- biljetter från 1215 kr med BE Resor

Julafton är över för den här gången. Kalle Anka och hans vänner har återigen förgyllt vår tillvaro. Den finns dock inget som förgyller min så mycket som fotboll. Speciellt julfotbollen i England.

Tack Premier League. För oss fotbollsälskare är det helt underbart att uppehållet från fotbollen bara varar några dagar. Mer klarar vi inte av. När Italien, Frankrike, Spanien och Tyskland håller julledigt inleds det hektiska spelschemat i England. Trots att många spelare och ledare har klagat genom åren är det en tradition som vägrar att försvinna från den engelska ligafotbollen. Det är något som blivit synonymt med engelsk fotboll, spelet under jul och nyårshelgen. En tid som kan spela en avgörande roll för hur utgången av ligan blir i slutet på maj. Jag älskar det och jag är definitivt inte ensam om den saken. Människor från alla världens hörn och kanter kommer till de brittiska öarna för att uppleva världsklasspelare briljera under julhelgen men framför allt går britterna man ur huse för att se ”deras” sport utövas. Det är ofta så att hela familjer oavsett intressen går på fotboll under julen. Varför inte göra det till en tradition även för din familj i Sverige. Bjud med tjocka släkten till England och upplev Zlatans konster, BE Resor har biljetter från 1215 kronor. Det är svårslaget! Här är tips på matcher under jul och nyårshelgen. Klicka på matchen för att komma till paketpriser..

Emirates Stadium i London är en fantastisk fotbollsarena

31 december Manchester United- Middlesbrough- från 1215 kronor

Jul och nyårshelgen innebär ett hektiskt spelschema i Premier League. Under annandagen spelar United mot Sunderland. Fem dagar senare är det dags för nästa hemmamatch för Zlatans gäng när Middlesbrough kommer på besök. Det blir en fin duell mellan Zlatan och Alvaro Negredo som väntar på Old Trafford och vi på BE Resor har matchbiljetter från 1215 kronor. Inte illa va!

31 december Liverpool-Manchester City

Toppmöte på självaste nyårsafton, det blir inte mycket bättre än så. Varför inte ta med vännerna till England. Se på fotboll först, fira det nya året därefter.

1 januari Arsenal-Crystal Palace

Inled 2017 på bästa vis genom att uppleva Premier League på Emirates Stadium. Extra intressant att skåda blir om spelarna har varit professionella och lyckats undvika tungt festande under nyårskvällen. I England är fotbollslivet inte alltid en dans på rosor då både jul och nyårshelgen innebär att man tvingas prioritera bort familj och vänner för fotbollens tjänst. Vi fotbollsälskare klagar dock inte!

2 januari West Ham-Manchester United

Ta chansen och upplev världsklassfotboll på Olympiastadion i London. När Zlatans United kommer på besök lär det dessutom vara en arena fylld till sista stol. Räkna med grym stämning och härlig intensitet på plan när Londonlaget West Ham ska visa att vinsten mot United under senaste hemmamötet inte var en engångsföreteelse.

15 januari Manchester United-Liverpool

Precis efter nyårshelgen väntar nästa monstermatch på de brittiska öarna. Det blir inte större än så här. Manchester United och Liverpool, engelsk fotbolls stora giganter gör upp mot varandra på Old Trafford. Mötet på Anfield Road blev ett antiklimax där bägge lagen satsade på att hålla tätt i stället för att utnyttja sin tunga offensiv. Den 15 januari förväntar jag mig en helt annan match med mål och målchanser i parti och minut!

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *