De här matcherna får du inte missa under vintern/våren!

Det må vara januari, det må vara kallt men fotbollen blir bara hetare och hetare nu när vårsäsongen snart drar igång på allvar. I England ska Leicester visa att de inte bara är en uppstickare utan håller hela vägen. I Spanien hotar Atletico både Barcelona och Real Madrid som fortfarande inte lyckats rycka från det andra Madridlaget. I Tyskland är spänningen redan över men Bayern är inte mindre njutbart att skåda för den saken. I Italien hade Juventus en mardrömsstart men har på sistone visat sin storhet på nytt och för Zlatan går det som det brukar. Strålande! Det är som han själv sagt, han är som ett bra som bara blir godare och bättre med åren.

Nu väntar ett härligt fotbollsår framför oss och det finns flera fotbollsresor som verkligen känns superhäftiga på förhand.

Här finns ett axplock från de olika storligorna i Europa. BE Resor har paketen dit!

Italien

24/1 Juventus – Roma
De två stora på sistone drabbar samman. För Romas del måste något hända nu efter att ha dippat ordentligt efter en stark starkt. För Juventus måste segrarna fortsätta om jakten på ännu en Scudetto ska fortsätta..

28/2 Juventus – Inter
Ska Scudetton avgöras redan i februari, knappast! Den här matchen kan dock avgöra Inters öde. Lyckas Milanolaget ta poäng eller rent av vinna i Turin känns det fullt möjligt att laget kan vinna Serie A. Om inte talar mycket för att titeln kommer stå mellan Juventus och Napoli.

14/4 Inter – Napoli
Vilken match! Med bara fåtalet omgångar kvar drabbar Inter och Napoli samman på ett kokande Guiseppe Meazza. Räkna med fullsatta läktare och en intensiv match där varje misstag kan bli förödande!

 

Ska Higuains Napoli få lyfta pokalen?

Ska Higuains Napoli få lyfta pokalen?

 

Tyskland

5/3 Dortmund-Bayern

 

Glödhete anfallaren Aubameyang!

Glödhete anfallaren Aubameyang!

 

Spanien

30/1 Barcelona-Atlético

Återigen är Madridlaget med och hotar de två giganterna i toppen. En poäng på Camp Nou kan räcka för att laget på allvar ska vara med i titelstriden även i år.

14/2 Barcelona-Celta Vigo

3/4 El Clasicó

 

Messi vs Pepe. Vem vinner?

Messi vs Pepe. Vem vinner?

 

England

23/1 Arsenal-Chelsea

5/3 Tottenham-Arsenal

19/3 Manchester City-Manchester United

16/4 Chelsea-Manchester City

 

 

Frankrike

19/3 PSG-Monaco

2/4 PSG-Nice

14/5 PSG-Nantes

 

Bilderna är från:

Sportsmole.co.uk

Skysports.com

Goolfm.net

Myjoyonline.com

 

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *