Besök Anfield Road, fotboll och sång i världsklass!

Liverpool FC hade en sagolik fjolårssäsong där Luis Suárez var kronan på verket, han fullkomligt öste in mål trots en lång avstängning under de inledande omgångarna. Anfallskollegan Daniel Sturridge ville inte vara sämre han och bägge dessa herrar levererade mål och assist på löpande band genom hela säsongen. De var dock inte bara dessa superstjärnor, utan hela laget, Liverpool FC, fick allt att klaffa. Arenan var fullsatt till sista stol varje match och stämningen var den bästa i hela England. Om du åkte på fotbollsresor till Liverpool förra säsongen så förstår du. De spelade vacker fotboll, gjorde mycket mål, krigade för varandra och tog den ena trepoängaren efter den andra. Med bara fåtalet omgångar kvar under förra säsongen trodde de flesta experter att laget skulle bärga sin första ligatitel i England sedan 1990 men när Gerrard halkade mot Chelsea och när 3-0 blev 3-3 borta mot Crystal Palace på Selhurst Park tog Manchester City greppet om pokalen och släppte den sedan inte. Liverpool hade dock tagit sig till Champions League på första gången på flera år och det andas hopp om ligatitlar och stora framgångar på Merseyside igen..

Inför årets säsong tappade Liverpool Suárez till FC Barcelona, dessutom gick Daniel Sturridge sönder tidigt vilket har satt en dålig prägel på inledningen av den här säsongen. Som tur är har säsongen inte nått sitt avgörande skede och än kan mycket hända i såväl Premier League-tabellen som i pågående Champions League-spel. Vill du bege dig till en fotbollsresa med garanterad allsång och till en arena där historien sitter i väggarna, då är Anfield Road rätt adress. I år när laget lirar med ”the big guys” i Champions League är det om möjligt än mäktigare att besöka denna skådeplats för fotboll. Under Champions League-kvällarna är det nämligen som om publiken tar en nostalgitripp tillbaka till lagets glory days och blir därmed den tolfte spelaren som det ofta refereras till när hemmalaget drar fördel av sin publik. Laget har kanske inte världsanfallaren Suarez längre men med en profil som Mario Balotelli i laget blir det aldrig förutsägbart när laget spelar, istället ställer man sig alltid frågorna…

Gör han mål?

Blir han utvisad?

Succé vs Fiasko?

Balotelli är en humörsspelare som du aldrig vet var du har. Tyvärr har han liksom laget underpresterat hittills men kanske talar detta för att det bör komma en vändning snart. Man vill inte vara den som  missar dagen och matchen där Balotelli gör sitt första hattrick eller då Liverpool tar sig till Champions Leagues slutspelsrunda. Därför kan det vara läge att hitta ett ledigt datum i kalendern och bege sig till Liverpool och Anfield Road, platsen där sången aldrig sviker. Reser du med oss på Beresor får du dessutom den bästa upplevelsen med sköna platser och ett boende efter dina kriterier!

Här är lite sköna matcher som stundar på Anfield Road, när beger du dig på fotbollsresa?

Champions League:

Liverpool- Basel 9/12

Avslutande matchen mot Basel på Anfield Road, vinna eller försvinna. Var med och bli den tolfte spelaren den 9 december men glöm inte långkalsonger och dunjacka!

Premier League:

Liverpool-Stoke 29/11

Stoke slog Tottenham sist på White Hart Lane, kan Liverpool vinna över Mark Hughes gäng hemma på Anfield Road?

Liverpool-Sunderland 6/12

Sebastian Larsson mot Steven Gerrard, bara en sådan sak!

Liverpool-Arsenal 21/12

En stormatch som brukar bjuda på massvis av mål, lär bli underhållning även i år…

Eller varför inte dubblera och se både..

Liverpool-Swansea och Liverpool-Leicester, 29 december och 1 januari. Dubbla matcher, dubbel lycka!

Vi avslutar med fantastisk atmosfär från Anfield Road inför mötet mot Chelsea ifjol, enjoy!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *