Åk till London, utbudet på fotbollsresor är gigantiskt!

Vill du se fotboll i världsklass? Vill du åka på fotbollsresa till London? Vill du njuta av en vacker stad? Tveka inte, du blir inte missnöjd. Åker du med BE Resor får du olika alternativ på fotbollsresor & erbjudanden till billiga priser.

Vill du besöka toppklassarenor som Stamford Bridge,  White Hart Lane, Emirates Stadium, Loftus Road och Selhurst Park?

Är svaret ja, då ska du ta dig till London, staden där fotbollsutbudet är enormt. London är inte bara en fin stad med mycket parker, fina shopping stråk och sevärdighet. Det är också en fotbollens stad då det finns ett dussintal fotbollsarenor utspridda lite varstans. Det bästa av allt är att det är en så stor spridning på typ av lag i detta London. Jag tänkte berätta hur jag resonerar nedan.

Arsenal FC, ett underhållningens lag. När Arsenal spelar hemma på fantastiska Emirates Stadium så är underhållning nästan garanterad. Det bjuds i stort sett alltid på mål, Wenger bjuder alltid på något utbrott, Alexis Sanchez bjuder på dribblingsrajder och även arenan bjuder på show.  Emirates Stadium är nämligen ett bygge out of this world. Utsidan är täckt med fantastiska bilder, historiska händelser och statyer som är vackert är upplysta. Insidan är ett mekka för fotbollsälskare. Med kapacitet för ca 60 000 åskådare, bra platser var du än sitter med tanke på hur allt är konstruerat och perfekt service när halvtidspausen närmar sig. Det blir aldrig direkt trångt under halvtid trots den enorma publikmängd på plats, det som symboliserar Emirates är nämligen logistiken. Arenan är konstruerad på ett sätt som maximerar fotbollsupplevelsen med allt från platserna, servicen, den fantastiska gräsmattan, arenans utseende osv. Allt finns där, redo att tas del av. Åk till Emirates för 2 timmars garanterad underhållning..

Chelsea FC, taktik och vinstgaranti. Vill du se Mourinhos taktiska briljans, Diego Costas tillsynes enkla mål, Fabregas fina blick för spelet eller bara se hemmalaget ta tre poäng. Då ska du åka till Stamford Bridge. Arenan är inte toppklass men om man ser till att den inte byggdes igår har den ändå vad som krävs för att skapa fin inramning och den är bra planerad. Detta med ett inbyggt hotell i arenan, en fin supporteraffär kallad mega-store med allt från matchtröjor till tandborstar, muggar och mössor. Allt med Chelseas logo på så klart. Chelsea kanske inte alltid spelar den vackraste av fotboll under Mourinho men det är häftigt att se tränarens taktiska briljans. Det är väldigt få matcher hemma på Stamford Bridge där inte tre poäng tas. Hur segrarna tas är en kombination av taktik, individuella prestationer, allt med utgångspunkt från ett starkt kollektiv och tätt försvar. Om Arsenal är farten och underhållningens lag är Chelsea taktikens och hjärnornas lag. Det finns alltid en tanke bakom sättet Mourinho tar sig an sina motståndare och det är häftigt att se från sidan hur tränarens status bara växer och växer med egna ramsor från publiken som bevis för detta!

Tottenham Hotspurs, oberäkneliga men stundtals briljanta. White Hart Lane är en sagolik plats för den som gillar sång och inramning på högsta engelska nivå. Trots att kapaciteten bara är en bråkdel av den på exempelvis Emirates eller Old Trafford så hörs publiken 10 ggr så mycket ibland. Laget har varit oberäkneligt sista tiden men kvalitén och spelarna finns där för att erbjuda högklassig fotboll.  Derbyt mot Arsenal är det som lockar flest resande men stormatcher mot Chelsea, City, United och Liverpool är även de garanterad inramningssuccéer. When the saints (Spurs) go marching in är så mäktig när hela arenan tar i från tårna och det måste bara upplevas på plats!

Crystal Palace, klassisk engelsk krigarfotboll. Selhurst Park kanske inte låter så trevligt på pappret men sett till stämning och atmosfär är den resan absolut att rekommendera.  Crystal Palace har nämligen större delen av fansskaran i London till skillnad från många andra PL-klubbar. Det innebär att supportrarna verkligen hörs. De kan ramsorna och vet hur man ska ge sina spelare extra kraft på plan. Det kan vara jubel vid inkast, hån mot motspelare och extas vid mål. Vill du uppleva klassisk engelsk fotboll med en läktarkultur som skriker passion och inlevelse.  Då ska du besöka Selhurst Park..

Queens Park Rangers, hög målsättning, bra spelare men inga resultat. QPR är årets besvikelse, ett lag som har flertalet kvalitéspelare men få verkar villiga att ta det där grovjobbet. Loftus Road däremot är en fin skådeplats för fotboll. Även här är större delen av fansen från det lokala området vilket gör stämningen mer intensifierad. Det är en ganska kompakt arena, närheten till planen är det som symboliserar Loftus Road och man kommer verkligen nära de välbetalda fotbollsspelarna på plan. Får QPR resultaten att komma lär stämningen bli än bättre men oavsett match är det nästan fullsatt ändå vilket är fallet på de flesta engelska arenor. De älskar sin fotboll och stöttar sitt lag i vått och torrt. Gör det du också och beställ din resa till London med oss redan idag!

 


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *