Påsken över- fotbollsfesten, den har precis börjat!

Det har varit en lång påskhelg. Fotbollsmässigt har det varit en katastrofvecka. Landslagsmatcher utan sportslig betydelse är inte mycket värt, åtminstone inte enligt mitt sätt att se det. Bortsett från Englands vinst borta mot Tyskland har vi inte heller bjudits på mycket underhållning. Såvida man inte är en nattuggla och kunnat följa det sydamerikanska VM-kvalet vill säga. Där har bland annat Luis Suárez bjudit på mer mål och toppmötena har avlöst varandra. Känns dock ganska svalt även där. VM spelas ju trots allt först 2018. Ett tag till dess med andra ord. Men, snart väntar action i mängder. Vad sägs om följande schema på agendan. BE Resor har resor till allt från EM till CL och PL. Dessutom massor av mer sport för den som vill och har plånboken att klara av det. Här är några matcher du inte vill missa. Snart är säsongen över så ta en kik på matcherna och boka din drömresa mot BE Resor redan i dag:

Barcelona-Real Madrid 2 april

Senast det begav sig var det klasskillnad och då menar jag verkligen klasskillnad. Real Madrid hade inget att hämta på sin egen hemmaborg i matchen som slutade 4-0 till bortalaget Barcelona. Nu väntar revansch men att den ska skipas har jag enormt svårt att se. En sak är säker. Det kommer smälla, det kommer bli mål och någon av Messi, Neymar Jr eller Suárez kommer att jubla. Det går nämligen inga matcher utan att den trion hamnar i målprotokollet. Upplev världens största fotbollsmatch på plats. BE Resor tar er dit. Men skynda. Matchen är redan till helgen!

Lazio-Roma 3 april

Kanske inte det hetaste derbyt på länge men ett derby är ett derby. Många som beger sig till Rom en derbyhelg kommer hem med upplevelser för livet. Det är en ynnest att skåda ett derby med så mycket känslor och stämning som Romderbyt bjuder på. Matchen är dock redan till helgen så ska ni åka så måste ni boka så snart som möjligt.

När Falqué gjorde 4-2 till Roma med 15 minuter kvar att spela trodde många att matchen var över. Leverkusen ville annat! Foto: Foxsports.com

Arsenal-West Bromwich 21 april

Visst, för ett par omgångar sedan såg det bättre ut för Gunners men laget har fortsatt möjlighet att vinna Premier League. Nu väntar ett par ”enkla” matcher och vinner man de två första så stundar WB på hemmaplan. Skulle Leicester få kalla fötter och Harry Kane missa målet. Ja, då kan Arsenal vara med i toppstriden lagom till denna match. Då vill ni inte missa den.

PSG-Man City 6 april

Sista chansen Ibra. Det säger många och har så sagt i flera år nu. Kanske är det på riktigt den här gången. Det kommer nog inte komma så många chanser som är bättre i alla fall. PSG slapp motstånd som Barca, Bayern och Real. Mot City kan de franska mästarna ha en god chans att nå semifinal men då måste de vinna hemmamatchen. BE Resor tar dig dit!

Zlatan får klara sig utan Lavezzi men PSG känns bättre i år.

Barcelona-Atletico Madrid 5 april

Vad som varit ett mardrömsmotstånd har på senare tid varit en mumsbit för Barcelona. Atletico Madrid under Simeone är dock ett lag som ska tas med största respekt och det är ett motstånd som alla lag helst undvikit. Så även Barcelona. Den 5 april inleds dubbelmötet på Camp Nou. Just det kan öppna upp möjligheterna för gästerna som får avsluta i hemmaborgen Vicente Calderon

Glödhet trio

Manchester City-PSG 12 april

Kan City skriva historia på nytt? Det var första gången de nådde kvartsfinal. Nu kan det bli första gången i en semi. Allt handlar om utgångsläget inför returen på Etihad. Ett oavgjort på Parc d Prince öppnar upp för laget från Manchester.

Här hittar du alla…

PL-resor

Serie A-resor

La Liga-resor

Ligue 1-resor

Bundesliga-resor

CL-resor

Landskamper/EM

beresor_logo_png

Bilder:

fcbarcelona.com

zimbio.com

foxsports.com


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *