Biljetter till Manchester United – Tips för fotbollsresan!

Fotbollsbiljetter till Manchester United

Fotbollsbiljetter till Manchester United kan vara rörigt att välja på med tanke på att den stora arenan som Old Trafford är. Det finns olika kategorier av biljetter till Manchester United så vi på BE Resor ska ge dig tips på hur du väljer dina biljetter och sittplatser till Uniteds hemmamatcher för att din fotbollsresa ska bli så bra som möjligt. Med tanke på den stora efterfrågan som råder till alla matcher med Manchester United & Zlatan bör du till att börja med boka tidigt för att ens få en matchbiljett. Räkna med att det kommer att bli fullsatt på alla matcher!

Zlatan & Mourinho
Matchbiljett kortsida – det billigaste alternativet!

Kortsidan är budgetvarianten med tanke på att det är det billigaste alternativet. Läktarna för kortsidan heter East Stand eller West Stand. Till de flesta matcherna är det väldigt få platser kvar till den här kategorin och det är väldigt svårt att garantera sig matchbiljetter på just kortsidan enligt Manchester United. Höjdmässigt är det sittplatser väldigt högt upp och det kan förstöra en stor del av känslan att vara nära spelarna. Biljetterna på kortsidan levereras i princip alltid till hotellet om inget annat anges.

 

Matchbiljett långsida – prisvärt alternativ!

Långsidan på Old Trafford är ett väldigt prisvärt alternativ beroende på vilken match det gäller. Läktarna för långsidan heter Sir Alex Ferguson Stand eller South Stand. De allra största matcherna kommer man enligt Manchester United att placeras långt ut vid hörnflaggan, men det är självklart betydligt bättre än kortsida och oftast är det en uppgradering för några hundralappar. Även biljetterna på långsidan levereras i princip alltid till hotellet om inget annat anges.

Man United karta 1

Matchbiljett VIP Executice Quadrant – det säkrast alternativet!

VIP Executive Quadrant biljetterna är utan att tveka det säkraste alternativet om man vill veta exakt var man sitter, hur många som sitter tillsammans långt innan man åker på sin fotbollsresa till Manchester United. Titta efter North East Quadrant & North West Quadrant. På VIP Executive Quadrant sitter man ovanför hörnflaggan, alltså mellan kortsida & långsida på etage 2. Här får du förutom matchbiljetter även matchprogram, tillgång till restaurang & bar, möjlighet att träffa Manchester United legender och dessutom skickas de här biljetterna hem till dig. Det är de enda matchbiljetterna som skickas utanför England.

Manchester United biljetter

Matchbiljett långsida nedre – kom nära spelarna!

Matchbiljetterna på långsida nedre är väldigt uppskattade då man kommer väldigt nära spelarna och planen. Med tanke på att Old Trafford har en kapacitet på ca 75.000 åskådare är det betydligt bättre att sitta på de nedre sektionerna. Man har svårt att föreställa sig hur enorm den här fotbollsarenan egentligen är förrän man är på plats. Matchbiljetterna på långsida nedre levereras till hotellet om inget annat anges.

 

Officiella matchbiljetter till Manchester United

BE Resor är officiell biljettagent till Manchester United sedan många år tillbaka och har garanterade platser till alla matcher på Old Trafford. Varje säsong har vi ökat antalet platser & biljetter för att fler ska kunna se sitt United på The Theatre of Dreams. Till den här säsongen kommer just biljetter till Manchester United att sälja som aldrig förr enligt klubben själva. Redan innan säsongen har dragit igång är det slutsålt på många kategorier så återigen är ett gott råd att boka tidigt för att ha chansen att se ett av världens mest intressanta fotbollslag. Vi hoppas att du har någon nytta av de här tipsen och att det ska göra din fotbollsresa till Manchester United en oförglömlig resa.

 

beresor_logo_png


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *