Liverpool mot final – BE Resor har paketresor till Wembley

Det har varit mycket dystra nyheter gällande Liverpool FC på sistone..

 

  • Laget har producerat minst mål av samtliga upplagor i PL under lagets historia hittills…

  • Skadorna har avlöst varandra och kulminerade under förra veckan med Skrtel, Lovren och Coutinho.

  • Dessutom har inte Klopp blivit den succé man hoppats på. Tyskens arbetsmetoder har även de ifrågasatts där han använt ömsom slag ömsom smek för att trigga hans spelare.

 

Klopps personlighet är inte lik många andras.

Klopps personlighet är inte lik många andras.

 

Trots det negativa i pressen ser det bättre ut rent tabellmässigt och i cuperna har laget presterat. Laget är vidare i Europa League där nu Augsburg väntar i första slutspelsrundan. Laget är bara en match från final i ligacupen och i ligaspelet är åttondeplatsen inte så risig som den kan se ut. Laget är nämligen bara 6 poäng från den åtråvärda CL-platsen vilken inte bör vara en omöjlighet att nå om Klopp får sitt spel att stämma.

 

Så här glad var tysken sist han befann sig i Champions League. Får han uppleva turneringen med Liverpool?

Så här glad var tysken sist han befann sig i Champions League. Får han uppleva turneringen med Liverpool?

 

Nu i januari har tysken möjlighet att på riktigt bygga ett lag som passar hans spelstil då övergångsfönstret öppnar. Vore ingen superskräll om någon av förstärkningarna har rötter i Borussia Dortmund. Nu gäller det för Liverpool att vinna måstematcherna mot lagen längre ner i tabellen samt knipa en och annan vinst från topplagen för att Champions League-platsen ska vara inom räckhåll. Får bara Jürgen Klopp tid så kan han på sikt bygga ett Liverpool som kan utmana om titeln i ligan men det är ingenting som sker över en natt.

Vi får se vad som händer framöver, Liverpool kanske kan blicka mot en ljus vårsäsong. I Capital One Cup väntar returen hemma på Anfield Road mot Stoke den 26 januari, självfallet har BE Resor biljetter till den matchen som kan ta laget mot finalen på Wembley. Första matchen slutade med en 1-0 seger till Liverpool på Britannia så chanserna är väldigt goda att vi får uppleva en final mellan Liverpool och Manchester City i slutet av februari om nu inte Everton lyckas med bedriften att slå ut Manchesterlaget.

 

Coutinho måste upp en nivå om Liverpool ska nå CL-spel nästa säsong?

Coutinho måste upp en nivå om Liverpool ska nå CL-spel nästa säsong?

 

Finalen spelas på Wembley och som vanligt när det spelas stora matcher på den arenan så är det en fantastisk skådeplats för fotboll. Ligacupfinalen är också något billigare än exempelvis FA-cupen vilket kan locka än mer. BE Resor har paketresor till finalen för strax under 6000 kronor och enkla matchbiljetter för knappt 4000.

Vad väntar du på ?

BE Resor Logotype

Bilderna:

Skysports.com

Soccernews.com

90min.com


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *