Ta fotbollsresan till Premier League, julens liga!

Att jul även skulle vara kul är tveksamt enligt mitt sätt att se på saken. Visst, det kan vara trevligt med lite snö som lyser upp den annars mörka årstiden och visst finns det en charm i att släkt och vänner samlas för att bara umgås med varandra. Allt det andra som hör till kan jag däremot vara utan. Jag tar gärna Tacos före julkäk, värme före kyla, ljus före mörker, klarblå himmel före moln och fotboll före bandy.  I England ser dock verkligheten annorlunda ut. Där blomstrar fotbollen och Premier League mer än någon gång annars under den långa säsongen under perioden jul och nyår.

Southampton-fans i tomtedräkt inne på arenan, fantastiskt!

Southampton-fans i tomtedräkt inne på arenan, fantastiskt!

Då den spanska, italienska, tyska och franska tomten kommer med julklappar innehållandes materiella ting som Lederhosen, Armaniskjortor och dylikt kommer den engelska motsvarigheten med fotboll. Till skillnad från övriga Europa tar nämligen inte de engelska lagen julledigt. Istället intensifieras spelschemat ytterligare under denna tid på året. Tomten bjuder på fantastisk fotboll i form av Premier League och tomten snålar inte med klapparna.

Emirates Stadium, en enorm arenaupplevelse!

Emirates Stadium, en enorm arenaupplevelse!

Premier League bjuder på härliga matcher var och varannan dag under jul och nyårshelgen så se till att kika in spelschemat och hitta just den match som du tycker smakar bäst som efterrätt till julsillen. Vad sägs som en tripp till ett Old Trafford där Van Gaal nu fått ordning på sitt Manchester United. Är ditt lag Chelsea? Varför inte ta en tur till ett Stamford Bridge där Chelsea går som på räls eller varför inte ett besök på skrytbygget Emirates Stadium där Arsenal spelar om du vill se fin fotboll och dessutom uppleva ett arenabygge av sällan skådat slag. Crystal Palace kanske inte spelar den bästa fotbollen men ryktena säger att Selhurst Park kokar när laget spelar där hemma så vill ni uppleva klassisk engelsk läktarkultur kan det också vara ett alternativ. Många valmöjligheter har du när du bokar fotbollsresan med oss men bara du vet vilket som lämpar sig bäst för dig. Med oss på BE Resor kan du åtminstone förlita dig på hög trivselgrad från den dagen du bokar tills du är hemma efter din resa!

Så här kan det låta när Old Trafford gungar på Boxing Day, en mycket speciell period för folket i England. Då samlas släkt och vänner för att umgås, äta gott och njuta av gemensamma intressen. I England ligger det naturligt att man besöker en fotbollsmatch tillsammans under denna dag som traditionellt varit en dag då tjänstefolket fick ledigt. Det faktum att många engelsmän och kvinnor besöker arenorna bidrar också till att dessa matcher blir extra högljudda på läktarna. Premier League är idag en liga där turister från hela världen vallfärdar för att se världsklass- fotboll, ibland påverkar dock detta stämningen negativt då turisterna inte har samma koll på de ramsor som sjungs inne på arenorna. Boxing Day är därför en utmärkt dag att bege sig på fotbollsresa om man vill uppleva go julstämning och härligt drag inne på arenorna!

Eden Hazard vet hur det känns att näta under Boxing Day!

Eden Hazard vet hur det känns att näta under Boxing Day!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *