Höstsäsongens….vi listar fotbollshändelserna under hösten!

Det har bara gått en halv ligasäsong men det har varit händelserikt, intensivt och alldeles underbart att följa de europeiska toppligorna som bara tycks bli bättre och bättre. Med kinesisk och amerikansk fotboll(soccer) på frammarsch kan dock verkligheten vara en helt annan inom ett decennium så det gäller att passa på att njuta nu när nästan alla världsspelare lirar i lag runtom i Europa. Vi på BE Resor har gjort en lista över säsongens händelser så här långt in där vi blandar högt och lågt…

Säsongens tränare:

Carlo Ancelotti Real Madrid

Carlo Ancelotti Real Madrid

Carlo Ancelotti, säsongen inledde taffligt med två förluster de inledande 5 matcherna men sedan har Real Madrid exploderat och avslutade säsongen med 23 raka vinster. Stämningen verkar vara på topp och Ancelotti bjuder även på målgester från sidlinjen. Han kan konsten av få storstjärnor att trivas så väl på som utanför plan, vilken coach!

Säsongens flopp:

Liverpool FC

Liverpool FC

Liverpool FC, laget skulle bygga från fjolårets succésäsong då man hamnade tvåa i Premier League och föll på målsnöret där man hade 4 poäng tillgodo med bara tre matcher kvar att spela. I år har det gått direkt motsatt, Suarez lämnade lagey och Sturridge blev skadad vilket inte underlättat men med värvningar på över miljarden kunde man ändå begärt mer. Liverpool är ute ur Champions League och ligger 10a i Premier League, 20 poäng efter ledande Chelsea..

Säsongens utropstecken:

Mourinho Chelsea

Mourinho Chelsea

Chelsea FC, visst de fick in Fabregas, Costa, Courtouis, Drogba och Luis men ändå lagets uppryckning från fjolåret är remarkabel. Mourinho har fått alla bitar på plats, laget ser kompakt ut, är giftiga framåt och har fenomenala duon Fabregas och Matic som löser resten. Årets Chelsea ser ut att kunna hota på alla fronter och lär åtminstone knyta till sig en eller två titlar..

Säsongens?

PSG Zlatan

PSG Zlatan

Paris Saint Germain, laget som tagit steg för steg sedan Zlatans intåg har i år tagit ett steg bak istället. Laget spelar långsammare, är oeffektiva och ser stundtals oengagerade ut så här långt. Visserligen slog man Barcelona hemma i Champions League men detta är en av få ljusglimtar under säsongen så här långt. Även Ligue 1-titeln är i fara då Marseille leder halvvägs in. Kan Zlatan lyckas under vårsäsongen?

Säsongens spelare

Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldo Real Madrid

Cristiano Ronaldo. 25 mål på 14 ligamatcher, 5 mål i Champions League och med finfint spel därutöver är Ronaldo höstens spelare så här långt. Messi har också gått starkt på slutet men skulle nog säga att Bayerns Neuer är närmast bakom Cristi. Tyska stjärnkeepern har blivit mer än bara en mur, nu är han även utespelare titt som tätt och löser alla möjliga problem. Ett unikum!

Vi på BE Resor vill nu önska er alla en superhärlig jul och nyårshelg, glöm inte att kika in på vår hemsida och hitta ett fotbollspaket som passar just dig. Vi har alla resor du kan drömma om och till grymma priser.  Förutom biljetter erbjuder våra paket även flyg och hotell som gör allt så smidigt som möjligt. För er som vill göra resan på egen hand kan man även köpa matchbiljetter separat på vissa matcher, smidigt va?

Gör fotbollsresan med oss för bästa kvalité!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *