Dyrt men alldeles, alldeles underbart, det är Champions League- BE Resor har biljetterna

Att få uppleva Champions League på plats är få förunnat. Jag har själv bara sett en enda Champions League-match från läktarhåll. Matchen jag såg kommer jag alltid att bära med mig. Milans överkörning av Arsenal på San Siro glömmer jag nämligen aldrig. Du kommer inte glömma din Champions League-upplevelse heller, var så säker!

 

 

Jag har aldrig varit en person som spenderat pengar på löpande band. Snarare är jag den typen av person som bara sparar och sparar för att sedan spara lite till. Likadan är jag när det gäller fotbollsresor. Jag önskar att jag hade upplevt mycket mer än jag gjort under mina år här på jorden när det kommer till fotbollsupplevelser. Ändå har det blivit en del. Hittills har jag besökt Stamford Bridge, Old Trafford, Emirates Stadium, Camp Nou, Vicente Calderón. Dessutom har jag varit på San Siro vid två tillfällen av helt olika karaktär. Förra julen såg jag ett avslaget möte mellan Inter och Lazio. Några år dessförinnan hade jag äran att vara på plats när Zlatans dåvarande klubb Milan tog emot Arsenal. Det är en match jag aldrig glömmer. Visst hade jag haft gåshud innan jag begav mig till Milano den dagen men att man kunde uppleva gåshud i 90 minuter trodde jag inte var möjligt. Det tror jag dock nu. Stämningen är något jag alltid bär med mig. Det är sådant Champions League gör med en. Nu har åttondelsfinalerna lottats för årets upplaga. Här nedan följer matcherna vi på BE Resor har att erbjuda…

PSG-Barcelona 14 februari och Barcelona-PSG 8 mars

Ingen Zlatan men väl en stekhet Cavani finns i PSG. Franska ligamästaren har haft ett stort mål de senaste åren, att ta nästa steg i Europa. För PSG handlar det steget inte om att slå ut Barcelona i en åttondelsfinal. Det steget handlar snarare om att vinna hela turneringen. Parisarna kunde dock haft mer tur med lottningen. Nu behöver de först stoppa Messi, Neymar Jr och Suárez innan drömmen om CL-titeln ska leva vidare.

 

Bayern-Arsenal 15 februari och Arsenal-Bayern 7 mars

Är det någon gång som Arsenal ska vinna över Bayern så är det kanske den här säsongen. Londonlaget ser mer stabilt ut än vad de gjort under tidigare säsonger medan den tyske maskinen haft lite mer bekymmer än vanligt under inledningen av årets säsong. Det här blir ett dubbelmöte som lär leva hela vägen in i kaklet och BE Resor har paketresor till bägge mötena.

 

Real Madrid-Napoli 15 februari

Dessvärre kan vi inte erbjuda resor till returmötet i Neapel som lär bli sprakande minst sagt. Inledningsmötet i Madrid lär inte bli dåligt heller dock. Napoli har en hög högstanivå och kan ställa till stora problem för Real om de har ”dagen”, frågan är bara om Real tillåter laget från Neapel att greppa halmstrået i dubbelmötet genom ett bortamål på Bernabéu?

 

Manchester City-Monaco 21 februari

Inget snack om att City är favoriter i det här dubbelmötet men har man följt Monaco i år vet man också hur svårt det kommer att bli för Guardiolas lagbygge att bryta ned Monaco. Fransmännen har något stort på gång i år med en pånyttfödd Radamel Falcao i anfallet bland annat. Laget har gått som tåget i Ligue 1 och besegrade Tottenham både hemma och borta i gruppspelet. Det här känns som en riktig nagelbitare på förhand.

 

BE Resor Logotype


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *