19 november är stormatchernas dag- BE Resor har paketresorna

Efter landslagsuppehållet drar äntligen de europeiska toppligorna i gång igen. Det är inte vilka matcher som helst som väntar. I alla storligor väntar stormöten runt hörnet. Vi har listat fyra stycken som kittlar lite extra.

Allsvenskan är över för den här säsongen men ute i Europa har ligorna precis börjat ta sig något.

Vi kan se att Premier League verkar bli en uppgörelse mellan jättarna och skrällarna verkar utebli.

Vi kan se ett Serie A där Juventus än en gång känns numret större än sina motståndare.

Vi kan se ett Bundesliga där en nykomlingen är det stora hotet mot Bayern München.

Vi kan dessutom se ett La Liga där fler lag vill utmana Real, Barca och Atletico i toppen.

Om bara en vecka väntar tre underbara matcher på olika platser i Europa. Matcherna spelas på samma dag och kan alla bli viktiga för framtiden. Vi snackar om Mourinhos United mot Arsenal. Götze mot Bayern München och Simeone mot Zidane. Tre sagolika matcher på pappret. Nu återstår bara att se om det blir så även i verkligheten. BE Resor har paketresorna dit. Klicka på matchen för att komma till prisuppgifter och boka din resa redan i dag. Det här vill du inte missa!

 

KLICKA PÅ MATCHERNA FÖR ATT KOMMA TILL FOTBOLLSPAKETEN!

19 november Manchester United-Arsenal

Kanske har Mourinho börjat få några bitar på plats nu. Senast mot Swansea kunde United vinna komfortabelt. Dessutom fick så väl Pogba som Ibrahimovic äntligen det att lossna efter många tveksamma insatser på slutet. Matchen mot ett stekhett Arsenal blir verkligen ett test för United som dessutom får klara sig utan Zlatan då denne är avstängd. Jag tror att Gunners drar längsta strået här men det är definitivt ingen självklarhet. En självklarhet är däremot att följa matchen på plats. Det kommer vara spänning hela vägen in på slutet, var så säker.

Arsene Wenger, får han jubla den 19 november?

 

19 november Dortmund-Bayern München

Bayern har fått en tuff motståndare om titeln i år. Dock verkar inte tuffaste rivalen bli Dortmund utan Emil Forsbergs klubb RB Leipzig. Mötet mot Dortmund är dock alltid något extra. Med tanke på att Dortmund är den enda klubben på väldigt länge att rycka titeln ur händerna på Bayern är det kittlande när dessa klubbar ställs mot varandra. I ligan har Dortmund varit en liten besvikelse hittills. Bayern däremot känns som vanligt, med andra ord agerar Münchenklubben som en väloljad maskin på plan. Vinst mot Dortmund kan dock krävas för att bibehålla platsen som tabelletta då Leipzig och Hoffenheim hotar bakifrån.

 

Götze, då i Bayern, nu tillbaka i Dortmund. Som segrare?

 

19 november Atlético Madrid-Real Madrid

Ojojoj, det här är en match att verkligen skriva upp i kalendern. Atlético Madrid tar emot Real Madrid hemma på Vicente Calderón. Hemmasupportrarna vill ha revansch för den snöpliga förlusten i Champions League-finalen. Real Madrid hoppas tysta de högljudda grannarna på nytt. Frågan är vilket lag som drar det längsta strået den här gången. Simeone har visat det förr och kan säkert visa på nytt att hemmalaget inte räds något motstånd.

 

Diego Simeone hissades efter ligasegern 2014. Kan laget upprepa bedriften i år?


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *