TRE anledningar att besöka Arsenal och Emirates Stadium innan säsongen slutar!

1) Upplev Emirates Stadium!

Englands tätaste, modernaste och mest komfortabla arena att se fotboll på (i mina ögon)

Englands tätaste, modernaste och mest komfortabla arena att se fotboll på (i mina ögon)

Wembley lär vara större och finare, Old Trafford tar in fler åskådare och Anfield må bjuda på ett större publiktryck men för den neutrala fotbollsåskådaren har Emirates Stadium allt som krävs för en trevlig fotbollsupplevelse. Vi på Beresor har fotbollsbiljetter till Arsenal som tar dig in på området kallat Club Level. Detta området är på ena kortsidan och förutom en grym överblick av spelet så kan du när som helst glida in i en stor samlingslokal bara några trappor upp där du kan köpa pizzaslice, öl, baguetter, läsk och dylikt för ett rimligt pris. Lokalen är också så pass stor att det sällan blir trångt utan man kan i lugn och ro stå och diskutera matchen i halvtid med sitt sällskap eller med någon lokal fotbollsfanatiker. Arsenal är inte kända för att bjuda på enorm arenaatmosfär men på Club Level-sektionen brukar det ändå väsnas en hel del. Under din sektion är nämligen bortafansens och i England innebär bortamatcher en hel del öl och så sång förstås. Hellre högt och mycket än bra kanske men det är fantastiskt att lyssna på en folkmassa som trycker i från tårna för att stötta sitt lag i vått och torrt. Det är passion och vad fotbollen handlar om enligt mitt sätt att se det. Under stormatcher är det alltid bra tryck ska sägas, du lever arenan upp till sitt vackra yttre och blir den där mäktiga skådeplatsen som den är byggd att vara. Mycket talar för att Arsenal återigen kan knipa den där Champions League-platsen även i år så då lär publiken vara extra motiverad att ta i lite extra för att hjälpa laget mot framgång!

2) Enkel resa, bara 3 timmars restid allt som allt!

Easyjet, ett billigt flygbolag för dig som vill lägga mer pengar i London Foto: Aftonbladet

Easyjet, ett billigt flygbolag för dig som vill lägga mer pengar i London Foto: Aftonbladet

London är verkligen kanon att resa till för att se fotboll. Flyget tar inte mer än någon, några timmar. Därefter är logistiken väldigt smidig från vilken flygplats du än landar på. Kommunikationerna är många och bra vart än du befinner dig. Smidigast när det gäller Arsenal är att landa på stora Heathrow som finns placerad i norra London men även övriga flygplatser som  Gatwick och Stansted fungerar. Då är det först ett tåg in till London för att därefter byta till Metro. En resa som tar ungefärligen 60 minuter, men räkna med en fotbollsmatchs resande så du har marginalerna på din sida. Ingen vill missa den där för-ölen eller när spelarna traskar in för fulla läktare. Den upplevelsen är obeskrivlig, speciellt under Champions League-kvällar!

3) Wengers tid kan snart vara över, en tränare större än klubben själv!

Han finns redan som staty i museet, snart kanske han inte är på tränarbänken. Arsene Wenger!

Han finns redan som staty i museet, snart kanske han inte är på tränarbänken. Arsene Wenger!

Arsene Wenger, en man som nästan är lika legendarisk som Uniteds forna stortränare SIR Alex Ferguson. I en fotbollsvärld där tränare får kicken var och varannan säsong så fortsätter Arsene att leda sitt Arsenal år efter år. Framgångarna har kanske inte varit så många under de senaste säsongerna men inte kan glömma den enorma succé som klubben hade under tiden med stjärnorna Henry, Ljungberg, Keown, Adams, Pires, Viera med flera. Laget gick då obesegrade genom en hel ligasäsong och laget fick smeknamnet The Invicibles, dessutom tog sig laget till en Champions League-final mot Barcelona. Laget har sedan dessa framgångsåren haft en tung tid men vann FA-cupen 2014 vilket var ett steg i rätt riktning. Fotbollen är dock en färskvara och ett uttåg i Champions League på tisdag och en missad fjärdeplats i ligan skulle kunna få ägarna att tänka om kring managerfrågan. Se därför till att skåda denna fantastiske tränare när han fortfarande styr en av Englands bästa fotbollsklubbar, en tränare som inte bara vill spela underhållande fotboll utan även i sig själv är väldigt underhållande under matcherna. Här är lite highlights från åren som gått. Varsågoda!

 Se till att åka till Emirates innan säsongen är över, vi har resorna dit, det är upp till dig när du vill åka. Skicka bara en förfrågan till oss på Beresor så fixar vi resten och lovar en härlig upplevelse i den engelska huvudstaden!


Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *